Blogg paus

Jag ska ta en liten blogg paus nu några dagar. jag återkommer snart igen! Kram på er!

Sista dagen på lovet.

Goddagens alla!

Blev väckt för en timme sen. Ligger fortfarande kvar. Men nu ska jag upp och fixa mig och äta en go frukost! Sen blir det att städa hela huset och plocka ur diskmaskinen och tvätta kläder. Sen orkar inte jag nå mera idag! Så jag ska njuta sista dagen av lovet. Skönt att man fick en bonus dag! hihi. Så imorgon ska man tillbaka. Kommer bli sjukt tråkigt känner jag nu. Imorgon ska jag även till trafikskolan. Framöver ska jag ganska ofta dit för att plugga och få hjälp med det och sen körningar. Får hoppas man har körkortet efter sommaren. Nä nu vill jag ha frukost. Ha det så bra så länge :)



Nu vill jag åka till Stockholm och shoppa!

Beställd!



Den rosa är beställd! LÄNGTAR! ;DD

Glassigt väder ute!

hej på er!

Har precis fixat mig och ätit frukost. Gick upp lite efter 12. Sen idag kommer det väl inte hända så mycket. Ska bara ta det lugnt. Skönt att man börjar på onsdag. Hoppas denna termin går fort, så man får lov snart igen. Och jag har självklart blivit förkyld, eller vad man nu ska kalla det. Är som sagt i den allergiska perioden nu när det är massa skit ute nu på träden som gör så att det rinner i näsan och i ögonen. Väldigt jobbigt tycker jag. Sitter i korta shorts och har mitt röda linne på mig. Nu saknas bara mina bruna ben och armar så hade det sett toppen bra ut! ;) Det är hur varmt som helst ute, känns som 20 grader ute. Gå ut och sola och köp glass! Det är sånt väder. Nu ska jag ta allergi medicin och ta det lugnt. tjiing så länge! :)

"jag hatar när näsan rinner, jag hatar när ögonen kliar!"


Stockholm City i maj!

I Maj ska jag och killen min och mamma och syster åka till Stockholm och shoppa! Då ska det shoppas vår/sommar kläder och annat smått och gott! LÄNGTAR! :)



Jag vill ha en One Piece!

Just nu sitter jag och min familj i soffan och kollar på tv. Sen blir det stugan igen med min kille och kolla på film. Det kommer bli trevligt. Då hoppas jag på att man får massge och sen tända ljus så det blir mysigt och varmt. Nå, tyckte ni att det var rätt person som åkte ut Big Brother? Jag tyckte verkligen att det var rätt person som åkte ur!  Så idag har jag och killen min sädat och tvättat bilen. Ja hel oitressant för er. Sitter och kollar runt på nätet, ska köpa en one piece. Men vet inte vilken färg det vet jag inte än! Står mellan rosa eller lila. Vilken tycker ni? Sen när jag ska ut i stugan med dvdn och sen till helgen hoppas jag på att det kommer ut en plattv! Nä nu ska jag ta en värktablett för jag har ont i nacken! hmm... Undra när jag får hem min Louis Vuitton väska?? Ska köpte lite smått och gott som jag visade er förut i bloggen. Solbrillor och sånt bra! hihi. ha de bäst alla solstrålar!





Väskan jag väntar på än!



Vilken av dom? Hjälp mig :)

Tvättat och städat bilen!

Godkväll i vårsolen!

Just nu sitter jag och min familj och min kille. Sitter och myser i vårsolen och ska snart grilla korv och sånt mys. Älskling blir kvar en natt till. Har varit ute i solen idag och städat och tvättat bilen! Det blev jätte bra! Och nu ska vi försöka tvätta min killes skor. Hoppas smutsen försvinner. Så nu ska vi njuta i solen! Ha en bra kväll allesammans! :)


Dagens outfit



Rött linné: Vila
Svarta shorts: Lindex

Glad påsk!

Idag är det påskafton! Och jag säger glad påsk till er alla! :) Idag ska jag och killen min ska göra ett speciellt påskbord. Alltså tacobord! ;) Mycket godare och det äter man mycket av! Nä nu ska vi ut och sola lite, ha en bra påsk!

Godnatt!

Godnatt kära läsare!!

Nu ska jag och min kära pojkvän gå ut till stugan och sova! ha de bäst alla. :)

Grilltajm!

Nu så blir det grilltajm med familjen och min underbara pojkvän. I påskägget fick jag en chips påsen och marabou apelsin och fundation clinique och eyeliner loréal duo! Så snällt av honom. Och av mig fick han en t-tröja och en polly påse och plopp! Sen blir det film mys. Har varit ute och gått en lite sväng också. Jobbigt och skönt. Hörs sen (: Ska få grillat kött och grekisksallad och potatis sallad! GOTT! ;)


Bilder













Jag och min vovve är ute och njuter av vårsolen som värmer underbart skönt! Snart ska vi gå en promenad och möta min pojkvän! Ska nu ut och dammsuga stugan lite. tjjjjiingeling på er i värmen! :D GLASSIG DAG!!

Långfredag är det idag!

Goddagens alla solstrålar! :)

Har ni sovit gott? Det har jag gjort. Nu snart ska jag fixa mig och äta lite och dammsuga lite. För sen kommer min kille hit och här hos mig över helgen. Och jag ska försöka hinna ut och sola lite. Ååh det är 22 grader varmt ute! Hur skönt och härligt är inte det??! Hoppas sommaren blir ännu varmare och bättre! wiiie. Längtar verkligen tills jag får åka iväg och shoppa vår/sommar kläder/skor/smink med mera! Nä nu ska jag fixa mig, ser framemot att få det stora ägget som är proppfullt med härliga läckerheter. ;) Bloggar senare igen. Ha det bäst alla kära läsare, ni är underbara! :)


Godnatt på er!

Nu säger jag godnatt härifrån sängen. Ska bli underbart att få sova! :)

kram

Svensson Svensson maraton!

(Igår skärtorsdag)

Godkväll alla!

Har ätit för en timme sen. Och hängt tvätt och städat köket igen! Och sen har jag städat mitt rum, så nu är den fint igen! Har ju varit ute och sprunigt och gått idag, blev en ganska lång runda, men var ute i precis 1 timme! Så sjukt härligt väder idag, hade på mig tjock tröja och adidas byxor, men ändå tog jag av mig tjocktröjan och knöt den runt midjan och det blev mycket skönare med bara linné på. Sen blev de vila paus sen gick vi igen. Så skönt att gå ut och gå. Men som sagt, sitter här och äter lite påskgodis och kollar på herr och fru. Fler som kollade/kollar på det? Om en stund ska jag gå och duscha och sen blir det lite filmkväll för mig själv. Kanske blir ett "Svensson Svensson" maraton. Älska serien! Imorgon kommer min gobit till mig, och har ett stort påskägg till mig fullt med massa godsaker! LÄNGTAR! hihih.


Ute och springer/går m syster!

Hej på er!

Mår ni bra?? Det gör jag. Ska nu fixa mig sen ska jag gå ut och springa/gå med syster! Nu ska det kommas i form. Får äta påsk godis med måtta! haha. Så nu åka jogging kläder på. Sen när jag kommer hem blir det dusch sen städa och fixa påsk ägg till min kille. Så nu har jag lite planer för dagen iaf. hm.. Sen blir det självklart att blogga! Så nu ska jag fixa till mig lite. återkommer sen :)


Tröttsam idag

Godkväll alla!

Har inte hunnit blogga idag för jag har haft mycket att göra. Gick upp halv 8 imorse för att jag skulle gå till Lovéns och ha risk 1. Och de blev man godkänd i, alltså jag nådde målen man skulle ha! Sen efter det kom mamma och hämtade mig och jag åkte till killen och hämta mina saker och sen åkte jag och mamma och syrran till stan och jag köpte påsk present till min kille och lite godis. Sen efter det så körde jag hem och sen när jag kom hem gick jag och la mig för jag var så otroligt trött och hade ont i huvudet så jag sov ifrån 15.40 till 20.12. Riktigt skönt. Så har precis ätit lite sen ska jag duscha lite sen lägga mig och kolla på film sen sova. Så idag blir det inte så mycket bloggande för jag är trött i kroppen. Men imorgon blir det lite mer hoppas jag! :)

ha de bäst alla kära läsare!


Mysig dag med killen!

Godkväll/natt.

Haft en bra dag? Det har jag haft. Har varit i valbo med killen min, gick där och kolla lite och hittade massa fina vår/sommar kläder i härliga färger! Vi åt mat där också. Sen så var min pojkvän så otroligt snäll och köpte ett linné som är i rött med en svart text på från VILA. Jag tar kort sen så får ni se. Riktigt snygg. Lite tidig påsk present, de var sista storleken för mig, så därför fick jag den. Sen åkte vi hem från valbo till sandviken, så det blev en promenad till mammas jobb för jag skulle hämta lite grejer som mamma fixat från synsam! Så gick hela vägen dit och hela vägen tillbaka hem till killen min. Sen åkte vi hem till mig vid 18 tiden. Så när jag kom hem så städade jag i hela huset och syrran fick torka golven! Sen var de klart så tog vi alla tre en fika! Sen kom mamma hem så då fick jag köra tillbaka till sandviken. Sen när vi kom in har vi bara vilat efter promenaden. Fått och gett massage! Underbart! Så nu ska vi fixa oss och sen lägga oss och sova för jag ska upp kl 07.00 imorgon för jag ska fixa mig så jag kan gå iväg till risk 1 kl 09.00 sen kommer mamma och hämtar mig vid 12.00 när det är slut. :) Sen imorgon blir det att städa rummet lite och sen ta de lugnt och blogga såklart! ;) Nu ska jag sova, Godnatt på er!


Uppe tidigt!

Godmorgon alla!

Sovit gott? Det har jag gjort. För en gångs skull har jag gått upp tidigt. För jag och killen min ska åka till Valbo och kolla lite. Hoppas det har kommit in lite mer vår kläder. Och sen ska vi hela vägen hem till mig och vara hundvakt. Så vi får hitta på något hemma hos mig. Nu ska vi fixa oss så jag bloggar när jag är hemma igen.
ha en bra dag kära läsare! :)



Massage de luxe!

Nu blir det massage! Sen är det godnatt! Så godnatt alla kära läsare!! :)


En dag i Sandviken

Godkväll kära läsare!

Haft en bra dag? Det har jag haft, en toppen dag! Jag fixade till mig och sen åkte jag iväg till Sandviken och träffade min älskling. Efter att han mött upp mig så gcik vi hem till han och jag fick lämna av mig min väska, sen gick vi till donken, och han var så gullig och bjöd mig på mat. Hann inte äta frukost innan jag åkte idag. Efter det gick vi hem till han och jag fick hämta min väska igen och gå till trafik skolan för jag skulle ha min teori lektion 2. Gick bra den här gången också. Sen efter lektionen åkte jag och killen min hem till mig så jag skulle kunna packa, så slipper jag åka så tidigt på onsdag när jag ska på risk 1 kl 09.00! Satt hemma hos mig och vilade lite efter promenaden uppför "berget". Det känns som ett berg när man bara går och går uppför hela tiden, tills det kommer en backe som går nerför. Men när vi satt och vänta så kom mamma hem. Då kunde jag få chansen att övningsköra in till Sandviken! Gick lika bra som alltid tycker jag. Får hoppas att vägen till körkortet blir kort! Sen när vi kom hem till min kille så fick vi någon rabatt kupong av hans mamma för att gå och äta på sibylla. Men när vi kom fram så var det stängt... Varför stänga så tidigt på en måndag? Och det var före klockan 21. men men.. Det får bli imorgon när vi ska åka in till Valbo och kolla lite. "Fönstershoppa!" blir det imorgon. Åh jag måste säga att solen har legat på så skönt idag! Verkligen vårsol om jag får säga det själv. Så idag åkte solbrillorna på. Men måste köpa nya, för mina har gått sönder..igen! Prestige ska man INTE köpa, dom håller inte länge och sen när man ska ta på sig dom bara sådär så har dom gått sönder. Konstigt nog. Så jag ska köpa några av solbrillorna jag la in igår. Tyckte ni dom var snygga? Säg isf vilka ni tyckte var snyggast. Skulle velat ha lite hjälp med det. Just dom första jag ska köpa. Nu snart ska jag få en lyxig och skön massage. skönt ska det bli. Så nu ska jag umgås lite med killen. Ni får ha det bäst! Kram på er :)

Tack för alla fina kommentarer! :)



Bilden: Rhodos 2010!

Njuter av solen idag också!

Goddagens alla solstårlar!

Har ni sovit gott? Jag har sovit halvt bra. Vaknade runt 11.15 gick upp och sen städade jag köket, såg inte så kul ut och komma in i köket och det ser ut så.. usch. Men nu är det skinande rent igen! Och det luktar gott! Nu snart ska jag fixa mig och be ge mig till Sandviken i den härliga vår solen som värmer så otroligt skönt! Och det är hela 21 grader varmt här!! Hur skönt är inte det? Så idag åker solbrillorna på! ;) Idag ska jag till trafikskolan och ha teori 2. Hoppas det går lika bra som förra veckan. Nä nu ska jag fixa till mig. Vi hörs senare mina fina läsare!



Idag blir det denna sommriga parfym! Luktar så otroligt gott av den. Fick den av min pojkvän. hih snällt! :)


Bloggning från sängen

Nu har jag haft mitt egna lilla spa. Så skönt tycker jag. Så har nyss fixat in musik på min nya mp3! Så sjukt liten, men perfekt att ha när man är ute och går istället för en stor mobil telefon på sig. Så då var de fixat. Nu ligger jag i sängen och kollar runt lite och lyssnar på musik från mp3n, funkar riktigt bra! Nu säger jag godnatt för mig.

Godnatt på er! ny dag imorgon.


Mitt lilla mini spa för mig själv!

Tyckte ni att deet var rätt person som åkte ur BB? Jag tyckte helst att Madde skulle åka ut! Nu ska jag ha ett litet spa för mig själv eller hur man ska säga, jag ska gå och duscha, sen ska jag måla mina naglar och sen lägga på en skön mask och sen smörja in med body butter strawberry! från the body shop! Luktar så otroligt gott tycker jag! Så nu ska jag gå och göra det. hejs så länge ;)


Detta ska inköpas lite då och då.











Big Brother LIVE!

Nu ska jag kolla på Big Brother LIVE kl 21.00.

Vem tycker ni skall åka ut ikväll?


Madde


Annie


Katerina

Vem tycker ni? Ring och rösta på er favorit!


Bli medlem du också!

http://www.bloggtrafik.nu/index.php?sponsor=eeevveh  Bli medlem ni också! Och få flera läsare! ;)


Paus i städningen!

Nu har jag tagit en liten paus ifrån vår städningen på altan. Det blir väldigt fint och flera skit saker försvinner därifrån! Nu ska jag vara snäll och gå och fixa lite påskmust till mamma och mig! hihi och njuta i den varma vår solen som värmer så otroligt skönt idag! Känns nästan som en sommar dag faktiskt! Det är 17 grader varmt ute och det är typ klarblå himmel! Så underbart! Nu ska jag fixa påsk must och sen ut och njuta! :) tjingeling så länge alla solstrålar! :)


En vår dag!

hejsan hoppsan i vårsolen!

Har ni sovit gott? Det har jag gjort! Jag har precis fixat mig lite ska snart äta lite sen frukost! Sen ska jag ut i vårsolen, men kan nog inte sitta ute så länge eftersom det är AL och sälg ute och sedan kommer pollen, jag bara nyser och får världens snuva. Inte alls kul, fler som har/kommer få lika jobbigt i vår? Men för de ska vi inte tänka negativt! Kommer bli en toppen vår iaf! Vad ska ni alla göra till påsk då? Själv ska man vara med familjen och pojkvännen. Och sen är det sista april, hoppas det blir kul också! Gud, jag tror det kommer gå fort till sommaren! Jag längtar otroligt mycket till sommaren. Då man kan fylla garderoben med nya fina sommarkläder och skor! Det nästan kliar i fingrarna, men först ska jag fylla den med vår kläder och skor. Älska shopping, man får aldrig för mycket kläder! ;) nä nu ska jag avrunda detta inlägg och gå och fixa mig en sen frukost! kram på er!




Dessa ska jag köpa nu till våren! Vad tycker ni om dom? :) Hiss eller diss?

En varm kopp choklad!

Nu ska jag göra mig en kopp varm choklad och ta en huvudvärkstabeltt för jag har ont i huvudet, sen ska jag lägga mig och sova. Har ont i axlar och nacke och handled.

Godnatt kära läsare! :)


27 Dresses

Nu är jag tillbaka igen! Det gick jätte bra att köra som vanligt. Snart ska jag fixa något gott att äta. Just nu sitter jag och kollar på filmen på 4an! 27 dresses. Fler som kollar på den? Nu ska jag kolla runt lite på klädsidor! Alltid lika kul tycker jag. Och jag börjar bli otålig nu, jag vill ha min Louis Vuitton väska nu! ;)

Ute och övningskör!


Ute i vår kvälls solen och tar bilder!

Nu ska jag ut och ta lite vår bilder! Försöka ta nå fina bilder! Hörs snart! ;)

Dagen ute i vårsolen!

Godkväll alla solstrålar!

 Idag är det lördag och det är äntligen helg och det är lov! Idag så har jag varit ute hela dagen i vår solen och hjälpt till ute i stugan på tomten. Riktigt mysigt blev det, ställde in 2 nya sängar och la in en saccosäck i svart skinn! Riktigt mysigt och nya kuddar och täcken. Det blev väldigt inbjudande att ligga kvar och sova och kolla på tv/film där och tända lite ljus. åh gud så mysigt. Har varit ute där hela dagen och kom in nu. Nu ska det göras mat och sen blir det dusch och sedan tv och bloggning! Sen ska jag ringa min farmor, för hon fyller år idag! Så grattis till henne! Sen ska jag kolla efter vad jag ska köpa nya kläder och skor till våren! Man blir så glad när våren har kommit! Nu ska jag laga mat.

hejs så länge alla kära läsare!

Och tack för alla fina kommentarer! :)












Det är mycket mysigare i verkligheten!! :)

Godnatt mina kära läsare!

Nu har jag ätit och de blev en äcklig toast med ost i. Den kalla oboyen var godast! Har suttit här i över en timme och lyssnat på musik. nu ska jag ut med hunden en snabbis sen krypa ner i sängen! Så godnatt alla kära läsare!

Inväntar en härlig vårdag imorgon!




Kvällen/Natten avslutas med Shakira - Waka Waka!

Sugen på kryddig taco och iskall Coca-cola!

ååh guud vad jag är sugen på tacos! Skulle lätt kunna slänga ihop en taco nu, men jag äter inte det utan gurka, paprika och gräddfil/gräddfil med pressad vitlök i. Går bara inte. Sjukt sugen på det just nu och sen en iskall cola till! Faaast...skadar ju inte med donken mat heller eller en stor pizza från palaia. Bara fet mat, usch skäms på mig.. :( Men jag är bara så sugen på allt detta! :$

GE MIG!

kvällsfika och fönster shopping!

Just nu sitter jag i köket och funderar på vad jag ska hitta på för gott och äta. Synd att det inte var ljusare ute och lite varmare så hade man kunnat sitta ute på farstukvisten med tända ljus. Det är ju inte speciellt kallt ute nu heller, bara 5 grader varmt. Har tänt lite ljus så de blir lite mer värme och mysigt i huset. Känner mig lite ensam, syrran sitter på sitt rum och pappa sover och mamma jobbar. Då känns det som man är ensam i hela huset. Finns absolut ingenting och kolla på tvn heller. Big Brother var ganska bra, lite kaos bara. Jag får sitta och kolla runt lite på klädsidor och sånt och kolla efter vad man kan köpa och förnya. Hitta en sida där jag kan köpa massa märkes saker. :)) Listan kan bli låååång! Får sitta och "fönster shoppa" så länge! nä nu ska jag göra mig något att äta innan jag hungrar ihjäl mig. tjiing så länge (;


Fredag och Big Brother

just nu sitter jag och kollar på tråkiga talang. Det är världens dåligaste program, tycker att det ska vara ett annat program istället på fredagar! snart ska jag sätta mig och kolla på Big Brother, hoppas det händer något kul ikväll. Sen ska jag göra mig något gott fika. hörs snart igen (:


Vår på hög nivå!

Hej på er i vårsolen!

Här är det sol och de är varmt. när jag var upp så var det 17 grader ute!! Det är vår på hög nivå! Solen skiner så underbart ute. Idag har jag inte gjort mycket alls. Har legat och sovit och har lite ont i höften och i mina knän. Snart ska jag fixa mig, äta och sen åka till sjukgymnasten. Sen får vi se vad dagen har att erbjuda. Som sagt nu har man lov ett tag! Underbart! Sova ut och plugga körkort och njuta av våren och påsken i alla färger. Nu ska jag fixa mig, skriver sen igen. hejjs


Städat hela huset!

Nu är huset rent och fint igen! Jag har plockat ur diskmaskinen, städat hela köket, städat hela badrummet och alla rum, dammsugit överallt och torkat av golven och tänt ljus. Så nu luktar det jätte gott och fräscht här! Sitter helt själv och kollar på Big Brother med min goa vovve. Mamma kommer hem snart hoppas jag. Syster och pappa sover redan. Så nu ska jag bara ta det lugnt och sen ta en kvälls fika! :)



Thaimassage

Hej på er solstrålar! :)

Idag har jag varit i skolan och när jag väl kom till skolan fick jag veta att jag inte har första lektionen. Lite smått sur jag blev, tycker verkligen att läraren kunde skriva ut det att vi inte har det. Så jag började dagen 10.10. Sen hade jag massage på idrotten, så jag fick thaimassage av min klasskompis som kommer ifrån thailand! Det var jätte skönt. Sen efter skolan så mötte jag upp min pojkvän sen gick jag hem till han och lämna väskan sen gick vi till donken han var så gullig och bjöd mig! Och sen satt vi i solen och sen gick vi och köpte hårfärg, så han färgade mitt hår idag. Så snällt gjort. Jag blev väldigt nöjd! Och det blev han också. Sen åkte jag hem vid 7 tiden, så när jag kom hem så tog jag det lugnt och sen tog jag en dusch ska snart äta lite sen tvätta! Nu ska jag fixa mina naglar. ha de bäst så länge.

Tjiiingeling :)


Mörker körning

Då har jag varit ute och övningskört i en timme! Med pappas nya bil! Kändes riktigt bra att få köra den. Så nu ska jag ta och krypa ner i sängen och sen imorgon ska jag iväg till skolan! Slutar tidigt imorgon 13.15. Sen är det fredag kvar sen är det ledighet i en vecka! Sköönt. skriver imorgon igen. ha det så bra.

Godnatt alla kära läsare!


Livräddarna

Ni som är intresserade av sjukvård osv ni ska kolla på Livräddarna på svt 1 nu! :)

Tack kära syster!

Jag ska tacka min kära syster för min nya header och den härliga lila färgen på bloggen! Uppskattar den verkligen!



Läs också min systers blogg trueblonde.myshowroom.se

Körkorts test!

Goddagens alla!

Dagens började inte alls bra, mådde verkligen inte bra imorse när klockan ringde 6.15. Så jag blev hemma idag, så imorgon ska jag ta mig till skolan. Så idag ska jag bara ta det lugnt och göra lite körkortstest. Var tvungen och ringa körskolan idag så jag fick mitt elevnr. Då var det avklarat, nu återgår bara till att börja testet. Hoppas det går bra som det gjort förut. hihi. Och jag sitter verkligen om hoppas på att min väska kommer snart, jag börjar bli otålig! Nu snart är det påsk! Det betyder att man kommer få påskägg. Hihi. Nä nu mååste jag verkligen göra mitt test. skriver igen om en stund så får ni veta hur det gick :)

hej så länge..


Tisdag kväll

Just nu sitter jag i soffan och kollar på dagens man. Igår så var jag på Lovéns Trafik skola och hade min teori lektion. Jag tyckte lektionen var lärorik! Och nu ska jag vara där varje måndag kl 16.30 i 6 veckor! Så sen får vi se om de ger ett bra resultat. Idag så har jag pluggat i körkortsböckerna och skrivit i den ena boken. Imorgon så ska jag in på Lovens och prata med dom, för jag kommer inte in på deras hemsida för att kunna göra mitt prov. Jag kan göra mina prov distans om jag vill. Skönt tycker jag! Så imorgon ska jag nog boka körlektion. Förra veckan som ni minns så var jag och körde för första gången med en lärare. Det gick hur bra som helst. Nästa vecka är det lov och det ska bli hur skönt som helst. Då får man sova, men inte den 20:e för då har jag bokat in riskettan! Hoppas de kommer gå bra, ska bara sitta där i 3 timmar! Nu ska jag kolla på Big Brother. I veckan kommer min Louis Vuitton väska!! :)) Tjiiiingeliiing


Jordgubbar och choklad

Godkväll kära läsare!

Har tyvärr inte haft tid att blogga, eller ja, inte haft tillgång till datorn. Lite snabbt om veckan som gått, skolan fixat allt med körkortet, bara att tuta och köra nu. Sen fyllde min kära mamma år i fredags! Grattis i efterskott igen! :) Hoppas du hade en bra dag. Och sen åkte jag hem till älskling och var hos han hela helgen. Sitter hos han även nu. I helgen har vi bara tagit det lugnt och haft det underbart. Vi har också varit på stan hela helgen nästan, men idag när vi gick förbi där var det stängt. Lika tomt som i öknen. Idag så har vi kollat på Big Brother. Tyckte att det var rätt person som åkte ut. Sen bjöd min älskling på go mat och därefter jordgubbar och choklad och cola. Myysigt. Nu blir det dusch sen krypa ner i sängen och sova. ha de bäst alla kära läsare!

Tjiiing :)


Hoppas den kommer till veckan nu då! Annars blir jag ledsen och arg!



VÅREN ÄR HÄÄR!

Shopping, konsert och körkort

Hej hopp!

Idag är det torsdag. och idag har jag varit i skolan, slutade 13.15. Skönt, sen var jag på banken och fixade pengar till mitt körkort, så nu är det betalt. Och den 20:e denna månad ska jag gå på risk 1 kl 09.00! wooho. Lagom trött man kommer vara. Men då har jag det gjort. Sen idag så har jag varit till Valbo och kollat in nya affären som kommit dit, Vila. Så nu slipper man åka hela vägen in till Gävle. Så fick veromoda en ny lokal också. Så där var jag också in. Riktigt fint och snygga kläder var det. Jag köpte ett par byxor på Vila idag, marinblåa med guldig dragkedja bak. Riktigt snygga och hög i midjan! Sen ett brunt tunt skärp till med fjun på. Och sen var jag in på Gina Tricot, där köpte mamma en ring till mig som är i silver med diamanter på. Riktigt snygg, halva fingret borta. Nu ska jag fixa mig, för jag ska iväg på konsert! :)

Tjiiing alla kära läsare! :)


Skena på handen.

Jag kan just nu inte skriva så mycket p.g.a min handled. Jag har just nu en skena på den. Har väldigt ont.. :( Nu ska jag sova. Imorgon ska jag plugga i körkortsboken :) ha de bra alla.

Godnatt och ha de bäst mina kära läsare! :)

Köpt bilpaket på Lovéns.

Godmorgon kära läsare!

Igår var jag på körskolan och körde, och det gick hur bra som helst. Jag var nervös i början, men sen gick det över. Skulle bara träna på 3 saker. Så igår var jag och köpte ett bilpaket som allt ingår, kostade 10.300:- Men mitt kommer kosta 10.800:- med risk 1, kan dock bli lite dyrare ändå. Sen så på måndag ska jag på teori kl 16.30. Hoppas det blir kul. Jag bloggade inte så mycket igår för jag körde hela dagen med mamma och på körskolan. Så idag ska mamma köpa en grej till min onda handled. Sen händer de väl inte så mycket mera. Nu ska jag fortsätta plugga på. Skönt att man inte hade kök idag. hihi Sen dataprov. Nu ska jag plugga klart.

Tjiiiiiiiing

Serveringsprov avklarat!

Goddagens solstrålar!

Jag har nyss gjort klart mitt serveringsprov. Och det gick bra tycker jag själv iaf. Men sen är de upp till läraren om vad hon tycker om det. Har säkert faila.. Just nu sitter jag i skolan och gör absolut ingenting. Sitter och väntar på mamma som är här om en liten stund. Jag har inte ätit något så jag är dubbelt så nervös nu. Usch usch.. jag vill inte känner jag. Men får hoppas det går bra. synd att man inte kunde köra med kattis... :( aja ni får ha de bra så berättar jag snart igen. Tjiiiiing!

Åååh fint väder ute med! :D



NK Stockholm


Körskolan idag!

Godmorgon alla där ute.

åh vad jag är trött. Har precis klivit upp och ska nu fixa mig och sen iväg till skolan. Och idag så ska man köra på körskolan. jag är så sjukt nervös. Får hoppas att det går bra. Nu ska jag fixa mig och jag hoppas ni kommer ha en underbar dag :)

ha de bäst kära bloggläsare! :)



Naglarna är borta! :(

Innan jag stänger ner min kära dator så måste jag säga att alla mina fina naglar är borta nu :( SÅ nu måste jag göra mitt bästa för att snygga till dom igen. Nu säger jag godnatt för andra gången.

Sov gott kära läsare!


Dejta sängen!

Nu säger jag godnatt. Ha de bra nu så länge så berättar jag imorgon hur det gick för mig på körskolan! ;)

Ha de bäst alla kära bloggare! :)


Saknar Rhodos!

åh gud vad jag saknar när jag var i Rhodos. Så underbart att vara där. Det var riktigt kul där nere. Varma sommar vindar.. Saknar sommaren 09-10.. :/











Saknar det otroligt mycket..! :(


Tack Elin!

Godkväll alla kära läsare!

Jag har en ny header! Min kära vän Elin har fixat den till mig. Så sjukt nöjd med den. Tack elin! :) Just nu sitter jag och kollar på Big Brother och tar det lugnt. Sen ska jag sova. Bloggar snart igen. ;)

gästbloggar

hej hallå !!
passar på att slänga in ett gästinlägg bara för skojs skull nu när jag suttit och designat evelinas blogg.. nu hoppas vi på att hon blir nöjd, annars blir jag ledsen i ögat ;((
ajjah ---------> www.elinbergsman.blogg.se :)

7 grader varmt!

Hej på er!

Åh vilken härlig vårdag! Solken skiner, så härligt. Man blir så glad när man ser ut. Idag är det måndag och de är en ny vecka också. Bara 2 veckor kvar till påsklov. Så skönt, idag så blev det tyvärr ingen skola, min höft ville inte sammarbeta med mig idag. Och min handled vill inte heller sammarbeta med mig idag, så den har jag bandage på. Så idag blir det en lugn dag. Imorgon ska jag återgå till skolan och försöka ta mig igenom en skodag. Och sen imorgon ska jag till Lovens Trafikskola! Gaah, jag är så nervös!! Nu ska jag ut och borsta min kära hund!! Ha de så bra så länge kära solstrålar! :)


Söndag kväll!

Godkväll på er!

Idag så vaknade jag upp hemma hos hjärtat mitt. Vi låg och små myste sen gick vi upp och gjorde mat, det blev stuvade makaroner och köttbullar. Sen så åkte jag hem och tog det lugnt, sen åkte jag tillbaka till Sandviken för att övningsköra lite med mamma. Lämnade av syrran.. Så jag fick köra i ungefär 2 timmar. Riktigt kul. Sen så stannade jag och mamma på maxi ica för att köpa bandage och glass och en nytt snyggt nagellack. Sen åkte vi igen o de blev mera körning. Försöker tagga till körningen på Tisdag på Lovens! Just nu har man kollat på Big Brother! Tycker ni att det är bra att Vanessa åkte? Jag tyckte det var bra att hon åkte, för "hon" gjorde nästan ingenting. Men men hon är ute! Nu ska jag ta och lägga mig och sen imorgon är det skola igen. Så imorgon får ni en bild på hur mina skor ser ut. Hoppas min LV väska kommer denna vecka. Godnatt alla kära läsare! ;)


I Sandviken

Godkväll alla kära läsare!

Idag så har man varit till Valbo. Hittade väldigt mycket fina kläder som jag vill ha. Hittade bland annat skor, blev ett par svarta tyg kängor! Riktigt snygga och sköna var dom, köpte dom på dinsko. Sen så blev det hämtmat. Sen ringde jag älskling prata lite med han sen så åkte jag till han, så nu sitter jag hos han och bloggar lite. Mys kväll ska det bli. Jag SKA ha massage! ;) hihi. Bild på skorna kommer sen ;) ha det så bra alla kära läsare!



Stockholm förra året i Nov

Valbo!

Goddagens på er alla! :)

Jag har precis fixat mig klart och ska snart ge mig av till Valbo! Har även fixat lite bilder. Så nu ska jag bara ta på mig skor och jacka! Ha de så bra så länge alla kära läsare! ;)



Påskharen jag köpte till mamma igår! :)



Naglarna. Synd att det inte syns bättre, men dom är mycket snyggare i verkligheten dock!


Nya naglar!

ja, jag har fixat nya naglar nu! Riktigt snyggt och nöjd blev jag. Imorgon får ni se hur det ser ut. Nu ska jag kolla lite på tv sen blir det att dejta sängen lite. Sen imorgon ska jag äntligen få komma till Valbo. Imorgon får man äntligen sova! Underbart. Sen hoppas jag att jag kan fixa nya skor imorgon också! Så vi får se hur morgondagen ser ut. Ska också köra till Valbo! ;) Fler som ska dit imon? Ni får ha de bäst kära läsare!

Godnatt på er :)


Outfit

Tyvärr så funkar det inte att lägga in bilder idag.. Så jag får skriva det så här istället. Det funkar det också. ;)

Dagens klädsel:

Vitt baslinne - Gina Tricot
Vit T-shirt - Esprit
Svart Cardigan - Vila
Beiga chinos - Filippa K
Vita skor - Fred Perry

Fredag!

Godkväll alla solstrålar! :)

Jag skulle blogga imorse, men det gick inte att komma in på bloggen. :( Men nu går det! Wiiie. Lite om dagen som gått då, varit i skolan sen så gick jag till ica och sen till stan en snabbis sen åkte jag hem. Åt lite och sen gick jag och vila i någon timme! Det var riktigt skönt. Sen efter den timmen jag vilade så mådde jag bra. Hade ont i magen innan. Sen så åkte jag ut och körde lite, gick ju grymt bra! Sen så körde syster lite också. Men efter en liten stund fick jag ta över igen. Så idag köpte jag en fin påskhare från Sia. Så jag gjorde min kära mamma glad! ;) Sen har det inte hänt så mycket mera. Körde syster till Kungsgården, gick så otroligt bra. Nu kollar jag på Big Brother och pluggar lite. hörs snart igen. tjiiingeling :)


Jag mååste bara...

Lägg upp några nya bilder. (:









Inte det bästa precis, men imorgon blir dom bättre!! ;)

RSS 2.0