sovmorgon

Godkväll.

Äntligen har min halsfluss försvunnit. Jag fick ju medicin för det. Undebart! Är återigen i skolan nu. Så imorgon ska jag hem till pojkvännen på morgonen sen till skolan för två lektioner sen tillbaka till killen. I veckan så ska vi nog åka och kolla efter säng! Prov ligga, måste hitta en mjuk och skön säng. Härligt. har tyvärr inte haft tid att blogga. nu måste jag sova. nattiiii ;)

halsfluss igen!

Godkväll på er.

Tyvärr har jag inte haft tid att blogga. Är återigen sjuk. Har fått halsfluss, fick det imåndags kväll fick jag det. Inte alls skönt. Och inatt har jag inte kunnat sova alls. Gick och la mig vid 12 på natten och sa åt killen min att jag skulle sova men det gick inte länge så messade älskling igen och sen satt jag igång en film och det fick bli svensson svensson. Så det låg jag och kolla på till halv 10 imorse. Tog lite frukost vid halv 7 tiden när pappa kom hem, fick i mig lite te och en rostad macka. Sen blev det film igen och sen somnade jag och sov till kvart i ett typ och sen ringde mamma till HC sen fick jag åka ner till läkaren och som tur var fick jag medicin!!! Så nu ska jag bli frisk och nu ska jag vila och äta isglass. kram på er!

Just nu...

..Sitter man i skolan

Massage på 10 minuter!

I den boken kan ni lära er massage på bara 10 minuter. Alltid skönt att få massage och alltid härligt att ge massage också. ;)


Mascara tips till er kära läsare!

Detta tips vill jag ge till er som verkligen vill ha en bra mascara! Lancôme paris  är verkligen värt pengarna om man vill se snygg och bra ut. Testa den vet jag! Jag använder den, och jag älskar den!  Hypnose heter den jag har.


TIPS - Rexona Maximum Protection!

Rexona har lanserat "Rexona Maximum Protection", en extra effektiv antiperspirant för alla som vill slippa oroa sig för svettningar och lukt i upp till 48 timmar. Den passar mycket bra till tjejer som alltid är i farten som varken har tid eller ork att behöva oroa sig för svettfläckar på kläderna eller dålig lukt. Det är skönt att kunna gå från möte till möte, kunna träffa vännerna för en middag efter jobbet och hela tiden känna sig säker och fräsch. Rexona Maximum Protection säljs på Kicks och Åhléns och kostar runt 79-99kr! Det är verkligen värt pengarna tycker jag. Den funkar verkligen. Den är riktigt bra. Man blir beroende av den. Ni alla borde testa den. Man känner sig jätte fräsch hela dagen! Eftersom jag själv brukar jobba i ett stressigt kök så passar den riktigt bra och jag är inte alls orolig att det ska lukta illa eller så. Men den kanske inte hjälper på en gång när man köpt/testat den, man måste använda den ett par gånger.

 


4 st Parfym tips!

Nu ska jag tipsa lite om parfymer! Som du/ni kan köpa till er själva eller till och med ge bort till din vänina.

Parfym nummer 1 heter Flowerbomb Viktor & Rolf. Den luktar sjukt gott! Och det passar till alla tjejer. Enligt mig är doften varm i sig själv. Och den finns och köpa på alla kosmetika affärer och på nätet. Älskar doften!! Perfekt present, eller om du vill lyxa till det till dig själv. ;')

Parfym nummer 2 heter Black XS. Och den luktar nästan liiiiite lika som Flowerbomb. Men ändå inte. De är en underbar doft. Det är också en fin present att ge bort. Det finns för både tjejer och killar!

Parfym nummer 3 heter Dolce & Gabbana - the one. Varm doft, brukar ha den på mig ibland. Alla parfymer jag kommer tipsa om är fina och perfekta julklappar och presenter! Och själva Dolce & Gabbana är också för både tjej och kille.

Parfym nummer 4 heter Gucci - Rush 2. Den parfymen fick jag när jag fyllde år. Det är min favorit, den är halv i själva så kallade "flaskan". Jag älskar parfymen. Och det finns en annan parfym som heter Gucci Rush  den vet jag tyvärr inte hur luktar. Men den jag har är helt underbar!

Detta är mina parfym tips denna gång! Fler kommer nästa gång. (;






Har tagit parfym bilderna i ordning. Dessa är mina favoriter!! Hoppas någon blir eran också! ;)


Parfym tips! - YSL

Denna parfym får dig att känna dig lite lyxig. Jag fick den i julklapp av mamma. Och jag älskar den sjukt mycket. Den luktar sjukt gott. Testa den gärna ;)


TIPS - BODY OCH SOAP - Snygg hy.

BODY & SOAP är en tvål av morot, Den gör hyn riktigt fin och du får en hy utan acne. Det är en hälsotvål som är värd pengarna!! Dom som testat denna tvål är nöjda och dom ser resultat efter ett par veckor. Prova på. Ni kan läsa mer på "morotstvål.se"  Det är sveriges hetaste hälsotvål!  Lycka till. ;)

 


Besök

Då har man fått i sig lite snabb middag. Blev lite lätt, just nu pratar jag i telefon med sötnosen. Efter jag pratat med han ska jag städa lite och kolla lite på tv sen lägga mig i sängen och sova, försöka sova lite tidigt för en gångs skull så man kan gå upp i tid imorgon. Imorgon får man besök av pojkvännen som kommer och hälsar på nu när jag är sjuk. Alltid trevligt med besök när man är sjuk, jag blir så upp piggad av det. Så nu ska jag återgå till mitt städande så det ser fint ut imorgon. ha det bra alla kära läsare ;)

Änglagård

Denna dag har varit ganska lång. Jag gick upp när mamma åkte till sitt möte idag vid halv 11. Kände att det var tidigt, men bra att gå upp. Så jag gick upp satt igång filmerna Änglagård ettan och tvåan. Gillar dom filmerna. Skulle gärna vilja åka och titta på 3an också. Får ta och göra det någon dag. Just nu ligger jag i sängen och kollar på Plastik kirurgerna på 4an. Kul och att se på. När det är slut ska jag duscha lite. Sen efter det ska jag bara ta det lugnt. Ringa sötnosen min lite snabbt. Sen får vi se vad som händer ;) nu ska jag duscha. (:


Sover tidigt ikväll.

Dagen har gått ganska fort. Men det kan bero på att jag låg så länge i sängen och vilade, försöker vila så mycket som möjligt nu när jag är sjuk. Som sagt, efter dom hade lämnat mammas säng och min madrass i morse så la jag i min madrass nästan på en gång. Och det var så otroligt skönt och sova. Men innan jag gick och la mig tog jag en varm skön dusch! Det var verkligen skönt. Sen så tog jag vovven och la mig i sängen. Jag hara haft huvudvärk hela dagen. Så det var skönt att få vila hela dagen. Men har varit vaken lite också, killen min ringde idag också och berättade info om det som händer nästa månad. Och det lät så otroligt bra! Glad jag blev när jag fick veta att jag bara ska betala halva priset. :D Längtar redan! hihi. Så idag ska jag göra en ganska så tidig kväller, så kanske jag inte sover så länge imorgon. Hoppas jag är frisk till denna veckans slut! Vill gärna komma tillbaka till skolan. Nä nu ska jag nog lägga mig ner och försöka sova lite. Imorgon ska jag blogga mycket mera! ha en fortsatt trevlig kväll. Godnatt mina kära bloggläsare! ;)<3

Ps. jag ska försöka ta lite mera bilder så det ser trevligare ut i inläggen. har en ny dator så har inte fått in så mycket bilder i den än. Men det kommer! ;)

Godmorgon på er!

Då har man vaknat till liv, dock väldigt tidigt. Men jag skulle ju ta emot grejerna från kungsängen. Äntligen har jag fått min madrass. Hoppas den är skönt och sova på också, för den ser skönt ut ;) hihi. Just nu så sitter jag i köket och äter lite frukost, och idag är min frukost te macka och te. Väldigt gott! Varmt och skönt åt min onda hals. Min halsont vill verkligen inte försvinna. :( Det är väldigt jobbigt. Men jag får hoppas det går över snart. Nu när jag sitter i köket så ser jag hur det snöar ute, jag tycker det inte behövs nå mer snö, vi har väl tillräckligt..eller..? Jaja. Ska snart gå och lägga i madrassen i sängen och efter de så ska jag krypa ner och sova ett par timmar till, härligt! Tänk nu på morgonen är det ljusare ute, det är riktigt härligt. Tråkigt när det är mörkt ute. Man vaknar upp när det är mörkt ute och åker iväg till skolan och sen när man ska hem igen så är det mörkt igen. Så nu tycker jag det är trevligt att det börjar bli ljusare ute på morgonen! Tycker inte ni också det? :) Nä nu ska jag ta hunden och lägga mig och sova. bloggar sen. ha det bäst mina kära läsare (a)<3

visste ni att...

..När man har bränt sig så ska man ju sätta fingret eller vad man har bränt sig någonstans under kallt vatten, men man kan också lägga på lite tandkräm. Det har jag just nu på mitt finger. Och det hjälper! :) Nu ska jag sova. Godnatt mina kära läsare <3(a)


Hjälp mig med header...?

Är det någon som skulle vilja hjälpa mig med en header? :) Skulle vara bra om jag fick hjälp. Hör gärna av er. ;)

Dusch och nagellack

Nu ska jag ta en varm skön dusch och sen måla naglarna med det nya nagellacket som mamma köpt hem ;) Så det blir lite färg på det hela. Sen när jag är klar med det så ska jag krypa ner i sängen så jag orkar gå upp imorgon före klockan 8 så jag kan ta emot madrassen och mammas säng från Kungsängen. Att dom ska komma så tidigt, dom kunde väl kommit vid 12 eller något ;) Men det får jag ta nu. Struntar i det. Får ju madrassen tidigare. Hoppas jag blir frisk nu också denna vecka så jag kan återvända till skolan och kunna få vara med min älskling! Börja sakna honom väldigt mycket nu. Men så är det, får hålla kontakt via telefon nu när jag är sjuk istället. Men nu ska jag inta duschen!


Kungsängen

Imorgon vid 8 tiden så får man hem en ny och tjockare och mjukare bäddmadrass! Något jag har väntat på och längtat efter. Hoppas den är riktigt skön nu ocskå ;) Kommer ju från Kungsängen så då måste den vara riktigt skön!


Kreta i 2 veckor!

I sommar så ska man åka till Kreta i 2 härliga veckor! Det ska bli så underbart. Och det kommer bli mycket sol och bad och shopping. Jag längtar så otroligt mycket tills vi ska åka. Det är jag och min familj som ska åka. Vi ska bo på Santa Helena. Härligt. Och det är 201 dagar kvar till resan. Jag önskar att det var imorgon. hihih. Jag kommer bli så otroligt brun. Har ju så lätt att bli brun ;) Like it!


Rosorna jag fick av min älskling när jag var sjuk



Jag tyckte det var så gulligt av honom att ge min blommor när jag är sjuk. Jag blev så otroligt glad när jag fick dom. Jag älskar min pojkvän så otroligt mycket ;) <3

Min jacka från Stockholm LM


kollar just nu på

Familjen Annorlunda!


Bilder från shoppingen i Stockholm!



















Det var lite från när jag och mamma var i Stockholm ;)


Middagen avklarad!

Då har man gjort middag, och det blev stuvade makaroner och hemgjorda köttbullar. Så gott var det tyvärr inte.. Kände ingen smak när jag åt eftersom jag är sjuk. Men nu när jag snöt mig så fick jag tillbaka min hörsel på vänster öra. har haft lock på båda mina öron när jag har varit sjuk, så igår fick jag tillbaka hörseln på vänster, och idag på höger. Det gjort lagom ont när jag fick tillbaka den. Men värt det. Kanske jag slipper få ont i huvudet av min egen röst. ;) Haha! Känns som min hörsel har tagit skada av detta...!? eller har jag fel tro. Har just nu lock i lite lock kvar i vänster, och det är irriterande och det gör lite ont. Men ska sluta klaga över de nu. När jag lagade mat så brände jag mig på fingret, och det gör sjukt ont nu!! Så jag sitter med fingret i ett glas med iskallt vatten i. Så skriver med bara en hand. Och när det gäller min header så kommer det en snart!! Jag har varit så duktig så jag har plockat ur diskmaskinen och tänt ljus fast jag är sjuk inte många som orkar det. Men jag kände att det behövdes. Nu snart ska jag sätta mig vid tvn och kolla på familjen annorlunda. Fler som ska det? Hihi. Imorgon blir det som sagt inge skola heller för jag är fortfarande sjuk. Så vila är det enda jag ska göra. Nu ska jag fixa lite annat innan jag ska kolla på tv. ha det bäst mina kära läsare ;)

Header

Jag ska försöka få min syster att hjälpa mig med en header. För jag vet att hon kan och att hon är duktig på det.. Så det kommer en om några dagar..

Migrän

Då har man duschat och pratat med pojkvännen i telefon lite. Helt otroligt, vi pratade inte ens en timme! Det brukar vi alltid göra, men nu när jag är sjuk och har ont i öronen så kan jag orkade inte prata mera. Så vi la på och jag gick iväg och duschade. Och nu ska jag nog ta en migrän medicin och ta det väldigt lugnt. Har så sjukt ont i huvudet!! Hoppas det går över snart..


Hjälp mig någon?

Är det någon som är bra på att fixa om header? Hör gärna av er! Vill gärna ha hjälp!

Ingen skola för mig imorgon!

God eftermiddag! (;

Hur är det med er? Mår ni bra? Det gör då inte jag.. När jag gick och la mig så hade jag inte ett dugg ont i halsen. Men nu när jag vaknade så har jag fått sjukt ont i halsen igen. Går knappt och svälja känns det som. Det gör så ont och sen kunde jag inte andas igenom näsan när jag vaknade och då får jag panik. Och nu börjar min öronvärk komma lite smått. Så jag känner INTE för att åka iväg till skolan imon, för då blir jag bara ännu mer sjuk. Och det är inte alls bra tycker jag! Bättre att vara hemma och bli frisk istället, för känner jag mig bättre så åker jag dit, då blir jag bara ännu mer sjuk, känns inte alls som en bra idé, jag vill gärna bli frisk någon gång. Så trött på att vara sjuk nu. Har varit det i en vecka nu. : ( Så nu måste jag gå upp från sängen och göra mig lite te och en sån där äcklig svartvinbärs "drink" och därefter äta massa halstabletter!! Så ha de bra och ta hand om er, bli inte sjuka som jag. Till er som är sjuka krya på er :)


Come back!

Nu är jag tillbaka här igen! Har ni saknat mig? hihi. Jag har bloggat här förut och sen tröttnade jag på att blogga så jag la av sen så började jag igen på en annan hemsida som heter myshowroom.se ingen bra hemsida alls! Det tar år och dar innan man fått upp sitt inlägg på bloggen och samma sak med bilderna. Dom tog massa tid. Eller så kunde inte sidan visas. Väldigt jobbigt. Så nu har jag bytt. Hoppas ni kommer följa min blogg. Den kommer handla om min vardag och shopping och sånt smått och gott. Det kommmer komma in lite tips också. Hoppas det blir trevligt att blogga här igen. :)

RSS 2.0