Dagen gick som planerat!

Som sagt, dagen gick som planerat. Har nyss druckit mitt te. Skönt att få en liten lugn te stund för sig själv. var det någon som såg BB? ;) Det var så otroligt kul när dom skrämde Gurkan. Haha. Imorgon är det som sagt fredag, imon ska jag till skolan sen gå och fixa mina naglar och därefter ska jag göra en till sak. Men det får ni veta imorgon! ;) Nu ska jag gå och lägga mig och få mig några timmars sömn. Godnatt på er.

Ha det bäst alla kära läsare! :)


Torsdag kväll

Då har jag precis duschat och målat naglarna röda. Imorgon ska jag förhoppningsvis fixa naglarna längre! ;) Snyggt kommer det bli. Snart så blir Big Brother. Just nu sitter jag och pratar med baby i telefon. Imorgon är det fredag och det betyder helg!! Ska bli underbart att få sova ut i helgen. Helgens planer ser ut så här, sova, övningsköra och en bra helg med familjen! Och fixa naglarna. så nu ska jag se på tv. ha de bra alla kära läsare. Kram på er (:


Övningsköra på Lovens Trafikskola!

God eftermiddag alla solstrålar!

Nu är jag hemma efter en skoldag och lite övningskörning. har även varit in på Lovens Trafikskola och fixade. Jag ska få köra på tisdag kl 10.00 i en timme! Nervös? Svar: JAA! Var hemma en liten stund och vilade och tog en tablett. Kände att jag ville ut och köra lite! Så nu är jag tillbaka här igen. Ska om ett tag äta lite mat, och det blir kyckling och ris och curry sås! Nu ska jag ta och duscha sen måla naglarna igen, färgen blir röd. Så grymt snyggt nu tycker jag! hihi. Sen ska jag tvätta lite kläder också. Så jag återkommer snart igen. hej så länge :)


Tillbaka från gymmet

Då har man kommit tillbaka från gymmet. Har hunnit med att äta lite också, inge skolmat för mig idag. Blev fil och någon fibrig sak jag hade på och två mackor. Det var ganska gott. Så nu ska jag ha min sista lektion sen får jag hoppas att mamma kommer hit så vi får gå in på Lovens körskola. Och sen vill jag nog hem och vila för jag har så ont i kroppen och huvudet och höften.. Så idag blir det en lugn dag. Hoppas det går fort tills min LV väska kommer. Ser framemot det. Nu ska jag plugga matte, bloggar sen när jag är hemma igen. Tjiiingeliiing ;)

Längtar som en tok...

Till att få åka iväg till Kreta i två veckor nu till Santa Helena Platanias. Bara 121 dagar kvar! Ligga och sola och äta god mat. Och njuta av värmen i 2 veckor! UNDERBART!



Sen är det 101 dagar kvar till jag fyller 18 år! Wiiiiie! Längtar som bara den. Krooooogen!!! Wooop Wooop! :D


Gym

Äntligen börjar svenskan snart leda mot sitt slut. Sitter fortfarande och lyssnar på musik. Jag är så taggad inför gym! Ska köra på hårt, sen ska jag försöka gå på gym på fritiden mera också, men måste försöka få med mig någon som vill. Bara att höra av sig. Nu ska jag snart gå iväg till Parkbadet! Tiiiijng! ;)


Ha det bäst alla kära läsare!! :)



Tur att musiken finns!

Denna lektion är inte alls kul tycker jag. Därför tycker jag att det är tur att musiken finns. Sitter just nu och lyssnar på Shakira - waka waka. Piggar upp nu på morgonen nu när man är lite små trött. ;)




Godmorgon på er!

Godmorgon alla kära läsare!

Ja då har man tagit det stora steget att komma upp idag! Började dagen med att jag gick upp och fixade mig. Och därefter tog jag lite vitminer så jag blir pigg! Funkar helt okej faktiskt. Sen efter det gick jag iväg till bussen, på morgonen var det ganska kallt. Hoppas det blir varmare under dagen. Just nu sitter jag i skolan på en svenska lektion. Efter det så blir det gym. ;) Sen får vi se vad dagen har att bjuda på. Hoppas man får komma till Lovens körskola idag för att kolla upp lite saker. hihi ;) Nu ska jag jobba tråkig svenska :) Tjiing kära läsare (:



Stockholm i mitt hjärta!

Tvätta bort smink

I nästa paus ska jag tvätta bort sminket och fixa till naglarna med lite ljus färg. Sen återigen i soffan med familjen och kolla på big brother. tjiiing så länge kära läsare (:

Jag behöver hjälp!

Är det något som är bra på att fixa en snygg header? Skulle jätte gärna vilja ha hjälp med det, så jag kommer igång. Känns som att ingen vill hjälpa mig.. :/ Skulle verkligen uppskatta det! Hör av er!


Massage lyx!

En massage hade ju verkligen inte suttit fel! Önskar verkligen att jag var hos killen nu så hade man fått en lång massage! Alltså lyxig massage eftersom min pojkvän är massör. Känner det efter dom dagarna i köket. Väldigt jobbigt att stå i ca 5-6 tim. Så ge mig en lyxig massage!


Snart 9?!

Gud vad klockan går! Snart 9?! Jag sitter just nu och kollar på 112 Poliser. Ska snart fixa tvätt och tvätta de så man får rena och snygga kläder. Har också städat mitt rum så de ser rätt så städat och snyggt ut. Imorgon så ska man på gym. Känns skönt att få komma igång lite. Skulle gärna velat sola imorgon också känner jag! Nu blir det att äta något sen kika på tv. Ikväll blir det Big Brother!  Tjiiing ;)



Denna hade ju absolut inte suttit fel!! Men jag ska försöka hålla mig ifrån det! (a) Gaaah!


Hemma!

Åh nu är jag hemma igen! Idag så har man varit i skolan, kände att det kändes bäst att åka dit för att ta igen det jag missat. Har också varit i köket i idag och gjort lite saker, för det mesta dels handlade dagen om fisk. Vi hade alltså ett fisk tema! Inte de bästa precis. haha. Har också suttit och funderat på vad jag ska sälja för kläder, och jag har hittat lite kläder. Det är olika märken, allt från vila, Filippa K, Peak mm. Sen är det mer saker också. Men av det jag kommer att sälja har jag inte ens använt! Får se sen hur detta kommer att bli. Efter skolan idag så gick jag hem till hjärtat mitt. Sen efter de åkte jag hem och de fick bli en liten promenad. Fick också veta att väskan är betald! Hoppas den kommer också.. Sen idag kommer det inte hända så mycket alls. Ska fixa de 2 sista hotell uppgifterna jag har kvar att göra. ;)


Lill Lördag

Goddagens!

Sitter just nu i skolan på en datakunskap. Och idag så har man varit i köket, inte det roligaste precis. Fick se när läraren höll på men olika sortes fisk. Luktade inte alls gott. Slutar om någon minut. Skönt tycker jag. Sitter just nu och lyssnar på bra musik. Tur att musiken finns när de är som tråkigast. Jag sitter och undrar när min väska kommer från LV. Jag längtar verkligen efter den. Idag är det lill lördag, alltså får man gotta sig med godis och sånt osv. Men jag ska som sagt hålla mig ifrån det eftersom jag ska komma i form nu till våren. Jag ska göra mitt bästa. Men jag kommer faila. Men men. Nu ska jag gå.

hörs sen mina kära bloggläsare! ;)


Nu är den miiin!




Kära läsare, vad tycker ni om den? Hiss eller Diss? Jag älskar den! Snyggt nu till våren ;)

Tiden rinner iväg!?

Shit vad tiden går snabbt nu när man ställt om till sommartid?! All tid rinner iväg. Man få gå upp en timme tidigare för att åka i väg till skolan. Inte okej! Men när man väl är i skolan så går tiden väldigt segt. Det är då tiden ska gå fort tycker jag. Nä nu ska jag göra mig en kopp te och sen ta en liten varm dusch!


Vi hörs imorgon mina kära bloggläsare! ;)




Hiss vs Diss





Vinter. Brrrr! Inget för mig. Fast...vintern har ju de fina i sig. Men de är för kallt! Så nu ska vintern ut och låta våren komma in med nya färger och värme! Vintern är tråkig och det är mörkt nästan dygnet runt.





Stockholm - Båstad. va är de för skämt? Sämsta serien som någonsin gått. Och det är inte ens humor. Jag super dissar söndagens program. Solsidan var mycket bättre!! Gör en ny säsong med solsidan! Och bort med Stockholm - Båstad! Super dissar det!


Hiss vs Diss

 







Jag hissar dessa skor till vår/sommaren. Dom är väldigt snygga och dom passar till jeans,shorts och kjol och även klänning. Finns i flera färger och modeller. Passar alla tycker jag. Riktigt snygg sko. Finns och köpa på Nelly.com. ;)



VÅREN SJÄLVKLART! Nu är det äntligen vår. Nu får det absolut inte komma mera snö. För nu ska det bli en härlig och varm vår. Och det är så skönt att det är ljust på morgonen och på kvällarna. Och en att vi dragit fram klockan en timme till sommartid. Underbart! Jag stor hissar våren! ;) Och sen ALLT som har med våren att göra, kläder och skor med mera.


Sälja kläder till våren!

Då har denna dag gått, just nu kollar jag på Big Brother. Fler som kollar? ;) Jag har köpt Louis Vuitton väskan nu!! wiie ;) Så nu är den min min min MIIN!! Imorgon bär det av till skolan! träffa alla igen. Om en stund så bär det av till sängen för lite sömn. Och sen en sak till, längre fram i vår ska jag sälja lite kläder som jag knappt använt. Väldigt snygga kläder. Så säg till om ni är intresserade av detta. (shopping) Snart så ska jag hissa och dissa. ;) tjiiing


Parfym tips - Escada taj sunset

Escada taj sunset. Årets sommardoft från Escada. Fräsch fruktig och helt oemotståndlig, passa på!


Louis Vuitton..

..Jag har hittat väskan! Och den finns i samma pris som jag visade väskan igår, som ni minns. ;) Glad jag blev när jag hittade den igen! :) Vad tycker ni om den? ;)


Tisdag

God eftermiddag

Idag är det som sagt tisdag. Och jag har inte varit i skolan pga min onda höft. Thats it.. Men har som sagt fått tid hos sjukgymnasten nu. Och det känns väl helt okej, men tiden är inte okej för min del, så den ska jag ringa och ändra idag! Idag händer nästan ingenting. Det lilla som kommer att hända är duscha, fixa till mig lite sen fixa något gott att äta till middag idag. Och väskan jag hade tänkt köpa, (ni vet den jag la in igår?) den finns tyvärr inte längre. Så nu får jag sitta och leta efter en ny sån. Blev lite ledsen när jag fick veta att den inte fanns kvar. Men så är det. Snart kanske det är dags att åka i väg och sola lite så man får färg på sig.. Eller vad tycker ni? Man ser ju så fräsch ut när man fått färg på sig. ;) återkommer senare


Nu blir det...

Big Brother! Får absolut inte missa Gurkan! hihih


Vill ha!!

Finns på de flesta skobutikerna, olika pris! din sko 299:-

 Nelly.com  399:-

 Internet  450:-

MED MEEEERA! ;)


Redo för beach 2011?

Svar: NEJ!

Buken buktar ut, dubbelhakan växer, gäddhängen hakar på. Inte alls kul, kanske ska börja tänka på vad man ska äta istället. Just därför tänker jag hålla mig borta från godis, läsk och fet mat som t.ex donken, pizza mm. Men jag kommer nog att faila på det! Men jag ska göra mitt bästa. Och sen röra mera på mig. Så ja, jag ska få med mig killen min och att komma ut och röra på oss nu när det endå är sol och snön försvinner. Det blir underbart att få komma ut och röra på sig. Nu ska det hända lite saker!


Hjälp mig med header...?

Är det någon som är snäll och vill hjälpa mig med bloggen och göra den fin? Hör av dig! :)


Come back!

Godkväll på er alla!

Nu är jag tillbaka igen! Jag har haft en blogg pause som ni märkt. Har helt enkelt inte haft tid att blogga, vilket är otur tycker jag. Har haft mycket att göra på fritiden, skolan, familjen och pojkvännen. Sist jag bloggade hade precis blivit av med min halsfluss. Jag ska fortsätta blogga om min vardag och lite shopping och lite träning. Ska börja träna, kommer gå bättre nu när det är vår och att snön försvinner! Underbart när solen har kommit fram mer och att det är ljusare. Under tiden jag inte bloggat så har jag hunnit med ganska mycket, jag har varit i Stockholm och shoppat och då köpte jag en ny mobil, en xperia x8 svart. Funkar riktigt bra än! Sen har jag förlovat mig också med min pojkvän. Sen är det inte så mycket mera, bara njuter av att våren är på väg tillbaka. Tycker inte ni att det är härligt med vår och ljusare om dagarna? jag älskar det! Idag så har jag varit i skolan och gjort lite nya varmrätter. jo, jag har på börjat en ny kurs som heter varmkök. Har också haft servering. hade ganska snygga serveringskläder och servarade massa gäster. Riktigt kul tycker jag, ni som har valt Hotell och Restaurang har verkligen valt rätt. Sen idag har jag varit med killen min sen åkte jag hem. Skönt att man har sovmorgon imon. bloggar snart igen. tjiiing! ;-)



RSS 2.0